door wie

Door wie?

Als kind van een kunstzinnige familie ben ik opgegroeid met de focus op het ontwikkelen van mijn  creativiteit en leerde ik te vertrouwen op mijn waarnemingen en intuïtie.
Op jonge leeftijd kreeg ik opdrachten op gebied van vormgeving voor zowel bedrijven als particulieren .
Ik heb na de nodige studies van mijn talenten mijn beroep gemaakt en ben mijn bedrijf in kunst, Living Arts gestart.  Mijn fascinatie voor de mens en haar emoties waren en zijn zichtbaar aanwezig in mijn kunstwerken.
Jarenlang ben ik werkzaam geweest als Beeldend kunstenaar en was ik werkzaam als docent op gebied van kunstvorming, tekenen en schilderen op scholen en kunstcentra en verzorgde ik workshops voor particulieren en bedrijven.  

Mijn intuïtieve gaven hebben er toe geleid dat ik cursussen in persoonlijke ontwikkeling heb opgezet, met als doel de mens terug te brengen bij zijn oorsprong. Overtuigd van het belang mijn intuïtieve gaven in te zetten om mijn medemens te begeleiden, heb ik vele studies gevolgd, waaronder Energetische therapie, Creatieve therapie en Systemisch werk.
Na het afronden van mijn opleidingen, ben ik mijn eigen praktijk gestart. 
 
Als crkbo geregistreerd docent heb ik met mijn ervaringen en kennis op gebied van persoonlijke ontwikkeling, kunnen delen op een opleidingsinstituut in Breda. 
Ik heb de geaccrediteerde bijscholing Creatieve Interventie ontwikkeld, waarbij creatieve werkvormen als communicatiemiddel worden ingezet bij coaching en therapie.
lees verder….

 

 

 

error: Content is protected !!